Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

PS4 kommer til Norge i november

Endelig dato for lanseringen av Playstation 4 lansering har kommet, det betyr at Sony kommer ut med sin konsoll mye tidligere enn Microsofts.

Skrevet av / 22.08.13 - 09:48
PS4 kommer til Norge i november

Det rammet forventningsfulle spillere her hjemme hardt, at Microsoft måtte utsette sin konsoll til en gang i 2014, men alt håp er ikke tapt, for storkonkurrenten kunne i går aften løfte sløret for, at deres Playstation 4 vil komme til Norge den 29. november.

Konsollen kommer ut i butikkene like før det viktige julesalget, som kan gjøre en massiv forskjell på det norske markedet i forhold til Xbox One.

Sammen med butikklanseringen vil Sony også tilby 14 dagers gratis PS Plus, som er deres online-tjeneste, som gir ekstra muligheter, spill og features.

Sony kutter samtidig prisene på både PS Vita og PS3 allerede fra i dag. Det betyr at både Vita (3G- og Wifi-modellene) samt PS3 med 12 GB SSD-minne nå vil koste 199 euro (1.600 kroner).

Denne nyhet bringer vi i samarbeid med TV 2 Beep.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top