Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Proffe lydopptak fra lomma

Om du er ute etter lydopptak i lommeformat, og kriteriet samtidig er glimrende lydkvalitet, kan du med fordel se nærmere på proffdiktafonen Olympus LS-20M, som i tillegg gjør videoopptak med HD-oppløsning.

Diktafonen har innebygd stereomikrofon, og Olympus lover at den går helt ned til 20 Hz i bassen. Ta opp i hvilken opptakskvalitet du vil, fra MP3 og helt opp til ukomprimert PCM, 24-bit/96kHz.

Som videokamera fanger opptakeren video i full HD-oppløsning (1080p), og kan dessuten brukes som webkamera. Lagringsmediet er av typen SD-kort, inntil 32 GB.

Pris: Ikke fastsatt

olympus.no

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  1. Cathrine Kivijervi

    19.12.19 at 14:49

    hvor for man kjøpt Olymus lyd og video opptak ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.