Proffe lydopptak fra lomma

forfatter

Om du er ute etter lydopptak i lommeformat, og kriteriet samtidig er glimrende lydkvalitet, kan du med fordel se nærmere på proffdiktafonen Olympus LS-20M, som i tillegg gjør videoopptak med HD-oppløsning.

Diktafonen har innebygd stereomikrofon, og Olympus lover at den går helt ned til 20 Hz i bassen. Ta opp i hvilken opptakskvalitet du vil, fra MP3 og helt opp til ukomprimert PCM, 24-bit/96kHz.

Som videokamera fanger opptakeren video i full HD-oppløsning (1080p), og kan dessuten brukes som webkamera. Lagringsmediet er av typen SD-kort, inntil 32 GB.

Pris: Ikke fastsatt

olympus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.