Pro-Ject feirer 20 år med nye digitalprodukter

Selv om Pro-Ject først og fremst er kjent for sine platespillere, lanserer de nå flere snertne digitale produkter.

Hendig nettverksspiller
Mest spennende er kanskje nettverksspilleren Streambox DS. Liten og nett, med støtte for opptil 24-bit/192kHz musikkfiler via DLNA og digital dekoding av musikkfilene fra bærbare Apple-produkter. Boksen er liten, men nesten en tredjedel av frontpanelet dekkes av tegnruten. Dermed bør det gå fint å manøvrere gjennom.

Pro-Ject Streambox DS

 

Importøren lover en varm, oppløst og dynamisk lyd, og er du ikke fornøyd med den innebygde digitalkonverteren, har Streambox DS en koaksial digitalutgang som kan brukes med dyrere konvertere (DAC-er). Boksen strømmer lyd fra PC trådløst via Jamcast og kan styres fra UPnP-sertifiserte apper til iPhone/iPad og Android som for eksempel PlugPlayer. Vanlig infrarød fjernkontroll følger også med.

Pro-Ject Dock Box S

 

Digital iPhone-dokk
Er du ute etter en høykvalitets dokk til iPod eller iPhone, kan Pro-Ject Dock Box S være tingen. Dette er en digital dokk som tapper digitalsignalet direkte fra iPod-en. Den innebygde DAC-en har 24-bit/192kHz oppløsning med XMOS-prosessor som skal redusere jitter. Om du ikke synes enne er god nok, kan en koaksial digitalutgang fôre en dyrere og bedre DAC. For å være sikker på at lydsignalet er så rent som mulig, er det mulig å skru av ladefunksjonen når du spiller av fra iPod-en. Fjernkontroll følger med.

Pro-Ject Mediabox S

 

Mediespiller uten nett
Om du har musikken din lagret på diverse harddisker, minnepinner og minnekort, kan Pro-Ject Mediabox S være avspillingsredningen. En USB-inngang og SD-kortleser sitter i front, som leser av filene dine. En liten tegnrute viser låtinformasjon, og tre manøvreringsknapper lar deg bla gjennom biblioteket. Her er det ingen nettverksfunksjon, det du ser er det du får.

Priser:
Streambox DS 7.000 kr
Dock Box S 2.600 kr
Mediabox S 2.600 kr

ljudtema.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne håper vi blir en realitet, for se så søt den er.
Hold armen i ro og spar plass på skrivebordet med ergonomisk trackball.
I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.