Batterilader

Man må ikke dra med seg alle laderne, det holder med en. Som UniPal Plus fra Hähnel.
forfatter

Den lille Hähnel UniPal Plus Universal, lader alle tenkelige kamerabatterier. ikke nok med det, den kan også lade en smartmobil, et nettbrett eller bærbare spillkonsoller via USB-tilkoblingen på laderen.

Skullle batteriet være fullstendig tømt, vil man vanligvis bare kunne lade batteriet i den originale laderen, som er laget for å kommunisere med elektronikken i li-ion batteriet. Men nå kan også UniPal Plus Universal lade for eksempel et Nikon eller Canon-batteri, som er fullstendig tømt for strøm.

Små pulser «hjertestarter» batteriet, slik at det kan sende tilbake en et svar til laderen om at det er mottagelig og da starter ladingen umiddelbart etterpå. Et liten tegnrute viser batteri- og laderstatus, og UniPal Plus Universal som koster 395 kr, lader  li-ion-batterier på 3.6V, 3.7V, 7.2V og 7.4V lades i tillegg til AA og AAA Ni-MH batterier. En 12V biladapter følger med.

Ventra 8 er en lader med integrert strømforsyning, som lader opptil åtte AA  eller AAA-batterier, og man kan mikse batterityper i laderen, slik at man kan ha AA-batterier på 2600mAh side om side med AAA-batterier på 1800mAh.

Laderen koster 300 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.