Batterilader

Man må ikke dra med seg alle laderne, det holder med en. Som UniPal Plus fra Hähnel.
Annonse
Annonse
forfatter

Den lille Hähnel UniPal Plus Universal, lader alle tenkelige kamerabatterier. ikke nok med det, den kan også lade en smartmobil, et nettbrett eller bærbare spillkonsoller via USB-tilkoblingen på laderen.

Skullle batteriet være fullstendig tømt, vil man vanligvis bare kunne lade batteriet i den originale laderen, som er laget for å kommunisere med elektronikken i li-ion batteriet. Men nå kan også UniPal Plus Universal lade for eksempel et Nikon eller Canon-batteri, som er fullstendig tømt for strøm.

Små pulser “hjertestarter” batteriet, slik at det kan sende tilbake en et svar til laderen om at det er mottagelig og da starter ladingen umiddelbart etterpå. Et liten tegnrute viser batteri- og laderstatus, og UniPal Plus Universal som koster 395 kr, lader  li-ion-batterier på 3.6V, 3.7V, 7.2V og 7.4V lades i tillegg til AA og AAA Ni-MH batterier. En 12V biladapter følger med.

Annonse

Ventra 8 er en lader med integrert strømforsyning, som lader opptil åtte AA  eller AAA-batterier, og man kan mikse batterityper i laderen, slik at man kan ha AA-batterier på 2600mAh side om side med AAA-batterier på 1800mAh.

Laderen koster 300 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!