TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Praktisk bærbar trådløshøyttaler

Sjekk denne! Carbon Audio Zooka er en liten og nett Bluetooth-høyttaler, som kan tas med i bagen og spiller musikk der du er.

Den trådløse Carbon Audio Zooka, kommer i flere spreke farger, og kan tres på en iPad, som vist på bildet. Og kan fungere som stativ for en rekke enheter. Den kan også, som bildet viser, tres på skjermen til en laptop.

Den 23,5 cm lange høyttaleren lades via USB-porten på laptopen, spiller i åtte timer, og har integrert mikrofon slik at den kan brukes til samtaler på Skype, Facetime eller bare når man ringer.

Wk12-Carbon-phone_tablet_computer2

To 30 mm høyttalerelementer, en i hver ende, sørger for lyden, som strømmes fra lydkilden via Bluetooth (A2DP), men den kan også kobles fysisk til lydkilden, via 3,5 mm minijack-inngangen.

Den silikonkledde Carbon Audio Zooka koster 100 USD, og er tilgjengelig i mange nettbutikker allerede, i åtte ulike farger.

detail_o

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.