Powerbank med superkrefter

Jumpstart bilen 100 ganger eller lad smartmobilen 32 ganger.

Skrevet av / 12.09.15 - 17:00
Powerbank med superkrefter

De fleste nødladere er noen forholdsvis små og billige saker, som kan ligge lommmen, og som kan lade mobilen eller nettbrettet to-tre ganger.

Logo PowerBank Giga Charger G-600 er ingen av delene. I følge produsenten er det derimot snakk om verdens største powerbank. Dette kommer naturligvis an på hvordan du definerer det; Tesla Powerwall rommer for eksempel enda mer energi, men den kan ikke tas med på stranden.

Det som er helt sikkert, er at Giga Charger er fylt til randen med energi. Den har dessuten innebygd inverter, hvilket betyr at den ikke bare kan lade mobilen via USB, men også kan levere 230 V nettspenning. Det er også valgfri 12 V/16 V/19 V til PC-opplading. Som man kan se på artikkelbildet, er den beregnet til folk som gjerne vil kunne jumpstarte bilen, mens de både lader PC-en og bruker en hårføner – selv om de er skallet!

Målt i tørre tall inneholder laderen 75.000 mAh. Det er angivelig nok til 32 mobilladinger, 16 iPad-ladinger eller 6 PC-ladinger. Eller du kan jumpstarte bilen 100 ganger. I siste fall er pengene imidlertid nok bedre brukt på å sende bilen på verksted, for da trenger du nytt batteri og/eller generator!

GC3

Logo PowerBank Giga Charger G-600 koster 2.899 danske kroner, pluss frakt og norsk mva, og bestilles her.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top