Polar nå med Android Wear

Den nye sportklokken M600 har flere funksjoner og enklere integrasjon.

Skrevet av / 12.08.16 - 18:31
Polar nå med Android Wear

Vi har tidligere testet Polars sportarmbånd Loop.  Den hadde gode målere, men vi var ikke helt fornøyd med programvaren.

I den kommende sportklokken M600 har man gått bort i fra egne løsninger og heller installert Googles operativsystem for klokker, Android Wear. Dermed har man i tillegg til de vanlige treningsfunksjonene også tilgang til meldingstjenester, kalender og tusenvis av andre apper fra Google Play-butikken.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Polar)

Man har også en egen app, Polar Flow, for å holde styr på aktivitet, puls og søvn. Man kan også bruke Polar Running Program, som kan skreddersy en personlig treningsplan etter dine egne treningsmål.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Polar)

Klokken har en 1,3″ touchskjerm og 4 GB lagringsplass, samt innebygd GPS. Pulsen måles optisk ved hjelp av 6 LED-lamper. Batteritiden er på rundt 48 timer.

Polar M600 kommer ut senere i år. Prisen ligger på 3.600 kroner

Les mer hos Polar

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top