Search
Generic filters

PlayStation Vita har fått slippdato

Den nye konsollen blir ikke å finne under juletreet i år

Slippes 22.februar 2012

Den etterlengtede bærbare spillkonsollen fra Sony har endelig fått slippdato. I følge rykter og forhåpninger som har florert heftig siden konsollen ble vist frem, har sagt at den mest sannsynlig kom til å gis ut på slutten av 2011. Nå er datoen satt og vi må smøre oss med tålmodighet frem til 22.februar 2012.

PlayStation Vita vil gi spillere en ny måte å spille på og er utstyrt med OLED touchscreen og en bakre touchpad. Den vil også ha de standard PS kontrollene, bevegelsessensorer og hele to kamera. Konsollen lanseres i to versjoner hvor begge er utstyrt med Wi-Fi hvor en av dem har 3G tilkobling i tillegg. Med slike muligheter kan spillere ta med seg konsollen hvor som helst, koble opp og spille med og mot andre spillere. Sosiale medier er også med på lasset, og din PS Vita støtter Facebook, Skype, Twitter og Foursquare.

I følge Sony’s pressemelding er det også et utrolig spekter av spill i produksjon til denne konsollen. 80 titler er allerede i produksjon fra ulike aktører og de største navnene er Sony’s «LittleBigPlanet,» «Wipeout 2048,» «Resistance: Burning Skies,» «Uncharted Golden Abyss,»  Ubisoft’s «Assassins Creed,» EA’s «FIFA, » og Activision’s «Call of Duty.»

Slik ser PlayStation Vita ut

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.