TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

PlayStation Vita har fått slippdato

Den nye konsollen blir ikke å finne under juletreet i år

forfatter
Publisert 19.10.11 - 10:30

Den etterlengtede bærbare spillkonsollen fra Sony har endelig fått slippdato. I følge rykter og forhåpninger som har florert heftig siden konsollen ble vist frem, har sagt at den mest sannsynlig kom til å gis ut på slutten av 2011. Nå er datoen satt og vi må smøre oss med tålmodighet frem til 22.februar 2012.

PlayStation Vita vil gi spillere en ny måte å spille på og er utstyrt med OLED touchscreen og en bakre touchpad. Den vil også ha de standard PS kontrollene, bevegelsessensorer og hele to kamera. Konsollen lanseres i to versjoner hvor begge er utstyrt med Wi-Fi hvor en av dem har 3G tilkobling i tillegg. Med slike muligheter kan spillere ta med seg konsollen hvor som helst, koble opp og spille med og mot andre spillere. Sosiale medier er også med på lasset, og din PS Vita støtter Facebook, Skype, Twitter og Foursquare.

I følge Sony’s pressemelding er det også et utrolig spekter av spill i produksjon til denne konsollen. 80 titler er allerede i produksjon fra ulike aktører og de største navnene er Sony’s «LittleBigPlanet,» «Wipeout 2048,» «Resistance: Burning Skies,» «Uncharted Golden Abyss,»  Ubisoft’s «Assassins Creed,» EA’s «FIFA, » og Activision’s «Call of Duty.»

Slik ser PlayStation Vita ut

 

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend