Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Philips Hue lanserer nye produkter

Nyhetene inkluderer en ny produktfamilie av innendørs taklamper, en oppdatert Philips Hue Lightstrip og en ny oppdatert Philips Hue Bloom.

Skrevet av / 17.06.20 - 17:19
Philips Hue lanserer nye produkter

Signify er klar med årets sommerkolleksjon av nye Philips Hue-produkter, som alle er tilgjengelige nå.

Philips Hue Lightstrip Plus har alltid kunnet forlenges eller forkortes etter behov – men nå, med den oppdaterte Hue Lightstrip kan du også gjenbruke de avklippede stykkene, eller koble to Lightstrips sammen. I tillegg er den oppdaterte Lightstrip nå Bluetooth-kompatibel, som gjør det enklere for brukeren å installere, selv for dem som er helt nye brukere av Philips Hue, og ikke har en Bridge.

Philips Hue Lightstrip Plus (Foto: Signify)

Prisen for Philips Hue Lightstrip Plus er 799 kroner for en 2 m startpakke med kontakt, og 199 kroner for 1 m forlengelse.

Den nye Philips HUe White A21 pæren har en lumenverdi på 1600lm (tilsvarende en tradisjonell 100W pære). Den nye pæren er en smule større enn en alminnelig Philips Hue pære og kan brukes hvor enn man har behov for kraftigere belysning.

Philips Hue White A21 (Foto: Signify)

Prisen for Philips Hue A21 er 199 kroner.

Den nye Philips Hue Centris er en unik og innovativ familie av White and Color Ambiance LED takspotter, som er designet for å fremheve elementer i innredningen din. Hvert lys kan stilles inn og styres individuelt, og spottene kan roteres 350-grader.

Philips Hue Centris (Foto: Signify)

Philips Hue Centris takspot (både hvit og svart) fås i fire størrelser for mellem 3.000 og 5.000 kroner.

Den ikoniske Philips Hue Bloom bordlampen har også blitt oppgradert med dypere farger og en stor forbedring av det hvite lyset, som også har blitt boostet til 500lm. Nå leverer Bloom samme opplevelse som du får med resten av Hue sortimentet (fargetemperaturen kan justeres fra varm hvit [2000k] til kaldt dagslys [6500k]. Den oppdaterte utgaven er også Bluetooth-kompatibel, som gjør den til et plug-and-play produkt og dermed den perfekte start for kunder som vil prøve ut Philips Hue. Den nye Bloom kan også dempes (min. nivå under 1%), slik at den kan brukes som en perfekt nattlampe, og den er både tilgjengelig i svart og hvit.

Philips Hue Bloom (Foto: Signify)

Philips Hue Bloom koster 799 kroner.

For å gjøre intelligent belysning lettere introduserer Signify nå også Bluetooth-kompatible Philips Hue Ambiance innendørs lamper. Sortimentet inneholder, spotter, vegg-, pendel og bordlamper samt LED-paneler.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Espresso med et enkelt sveip

Samsungs nye AI-hvitevarer

To nye eksklusive kullsyremaskiner

Sensorer og innebygde vekter forenkler bakingen

Billigere Arlo-overvåkningskameraer

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top