iPad-tilbehør

Det ser ut som en klassisk Mac fra 1984, men er selvsagt et cover til iPad-ens bakside. Du vet du må ha et hvis du skjelver litt nå.
forfatter

Det finnes ingen grenser for hva som finnes av tilbehør til Apples univers av produkter. Særlig til iPhone  og iPad.

Akkurat denne, et cover for iPad 2, er det nok bare den eldre garde Mac-ere som drar kjensel på.

Retro Macintosh Cover for iPad 2, som det heter, er rett og slett en kopi av den originale MacIntosh-maskinen fra 1984, i støpt plast og tilpasset baksiden av iPad 2.

Med små utsparinger som gir plass for hodetelefonutgangen og knappene på iPad-en. Også til et Smart Cover, som man fester med usynlige magneter på siden av iPad-en.

Retro Macintosh Cover for iPad 2, koster 37 dollar hos USBfever, vi har ikke sett det noe annet sted, men er man nerdete nok spiller det ingen rolle at man må bestille det på nett fra USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.