Påkostet navigasjon fra Pioneer

forfatter

Pioneer lanserer to nye high-end-navigatører med multimedia.

AVIC-F30BT er toppmodellen, med avansert navigasjon med stemmestyring, som gjør at du bare trenger å si adressen muntlig, og navigatøren setter op ruta.

I tillegg har enheten innebygd TMC-mottaker som får informasjon om trafikkbildet der og da. Er det kø eller veisperringer, får du alternative ruter for å raskere nå målet ditt. Mottakeren støtter også den svenskfinske trafikkinfokanalen Mediamobile Nordic. En funksjon gjør det til og med mulig å planlegge turen hjemmefra via Google Maps, for enkelhets skyld.

Legg til egne interessepunkter (POI) via smartmobilen eller datamaskinen.

Ønsker du å vite hva du forbruker, slik at du kan kjøre mer økonomisk, finnes funksjonen Eco Drive. Her kalkuleres gjennomsnittlig forbruk og type vei, stopp, akselerasjon og tomgangskjøring!

Berøringsskjermen er 7 tommer stor, og berøringsbetjeningen lar deg styre musikk og video via et eget brukergrensesnitt. Du kan blant annet dra og slippe ikoner for å lage din egen Home-meny.

Modellen spiller i tillegg de fleste video- og musikkformater. Den leser DVD, CD, USB-pinne og høyoppløste SD-kort, så det skulle ikke stå på formatstøtte.

Kjører du VW eller Ford, vil du i tillegg kunne få opp bilens ryggesensor eller klimainformasjon opp på spillerens egen tegnrute. Akkurat som originalt.

Den rimeligere modellen AVIC-F930BT har nesten alt som F30BT har, men ikke stemmestyring.

Priser:
AVIC-F30BT 12.998 kr
AVIC-F930BT 8.998 kr

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.