nyhet

Oppdatert håndverktøy

Logitech benyttet IFA-messen til å vise fram en ny utgave av deres mest populære spillmus.

Skrevet av / 04.09.18 - 17:37
Oppdatert håndverktøy

Hos Logitechs spillavdeling var det, ikke overraskende, mus på bordet. Her ble det vist en ny utgave av den berømte Logitech G502-gamingmusen. På utsiden er den svært lik originalen, men sensoren er nå Logitechs nye HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K sensor. Og for show er musen utstyrt med Lightsync RGB-teknologi. Musen har 11 knapper for tilpasning av kommandoer og makroer, et justerbart vektsystem med fem 3,6g vektlodd og et lynraskt rullehjul med 2 funksjoner.

«Den originale G502 er en fanfavoritt, men vi har utviklet en utrolig god sensorteknologi siden den første ble lansert,» sier Ujesh Desai, visepresident og administrerende direktør for Logitech Gaming.

Logitech G502 HERO gamingmusen er tilgjengelig i oktober 2018 til en veiledende pris på 749 kroner. Vi har bestilt et testeksemplar.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top