Trådløs høyttaler

Nykommeren Zone har ambisjoner om å gi deg gode trådløse høyttalere, litt billigere enn konkurrentene.
forfatter

Zone of Norway er et ferskt selskap som for ikke lenge siden ble startet av to karer midt i 20-årene, som brainstormet seg frem til ideen om å lage trådløse høyttalere.

De først produktene er i salg i disse dager, i første rekke hos multicom.no, og til nå dreier det seg om to modeller. Begge er ladbare, små bærbare høyttalere, som kommer i friske farger.

Best av alt; de er ikke spesielt dyre heller.

A005_C039_0729ZX

Den minste høyttalerene er så liten at den kan gjemmes i et kaffekrus. Zone Fashion Speaker til 299 kr, er en liten høyttaler med et oppovervendt halvannen tommers elemen, som spiller gjennom en smal grill øverst på sidene. Med NFC-støtte kobler man den sammen med mobilen (med NFC), på et blunk, og så har man en Bluetooth-tilkobling og det er bare å spille.

Høyttaleren har trådløs lading fra en dokkingsokkel, som har innebygget batteri, og kan utvide batteritiden til høyttaleren, fra tre timers spilletid, til sju timer. Zone-høyttaleren kan også lades alene, fra en USB-kontakt, og den lille ladedokken kan til og med lade andre enheter, som mobiltelefoner med induksjonslading.

Zone box

Den større Zone Box til 399 kr, har to større 1,75 tommers elementer som spiller fremover. Zone Box med Bluetooth er også en stereohøyttaler, men uten NFC og ladedokking. Den kan også kobles til en avspiller via en 3,5 mm jackkabel, og har fem timers spilletid per lading.

Begge høyttalerne har berøringspaneler på toppen, og leveres med kabler.

Zone of Norway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.