TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nye MacBook Pro får retina-skjerm

Apples nye MacBook Pro får en superskarp retina-skjerm, sier ryktene.

forfatter
Publisert 16.05.12 - 15:09

Fra 11. til 15. juni holder Apple sin årlige utviklerkonferanse WWDC i San Fransisco. Her pleier Apple å benytte anledningen til å lansere nye produkter –( blant annet har nye iPhone-modeller blitt lansert her tidligere), og ryktekverna er allerede godt i gang.

Et av de ryktene omhandler den kommende Macbook Pro, Apples mest populære bærbare datamaskin, som angivelig kommer i en ny versjon med høyere ytelse, lengre batteritid, og ikke minst en ny retina-skjerm, skriver nettstedet 9to5mac.com.

Retina-skjermen er samme type skjerm som sitter i iPhone 4, iPhone 4S og nye iPad, så hvis ryktene stemmer, borger det for en meget høy skærmopløsning og en hittil usett skarphet på de nye MacBook Pro’ene.

For å oppnå lengre batterilevetid skal den kommende Macbook Pro angivelig være basert på Intels Ivy Bridge arkitektur.

Det sies også at den nye MacBook Pro vil bli en del tynnere, i retning av den eksisterende Macbook Air, men det er ennå usikkert om dette innebærer sløyfing av den innebygde DVD-spilleren. Til gjengjeld er det nokså sikkert at den nye MacBook Pro kommer i en versjon med 15” skjerm og SSD.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde