TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!

Nye etuier og tastaturer til iPad Air

De færreste av de gamle etuiene og tastaturene passer iPad Air. Men Logitech har allerede fire tilpassede produkter tilgjengelig

forfatter
Publisert 01.11.13 - 16:35

iPad Air er i salg fra 1. november. De første testene er allerede ute, og de aller fleste konkluderer som oss. iPad Air er det beste nettbrettet for tiden.

Men det er også smalere enn forgjengeren iPad retina – fjerde generasjon iPad – og de foregående. Dermed er det ikke alle etuier og tastaturer som passer på en iPad Air.

Logitech har vært kjappe med to tastaturer og etuier, som alle passer iPad Air.

IpadAir_04

Den kuleste er FabricSkin Keyboard Folio til 1299 kr,  som er vannavstøtende og omslutter nettbrettet som et etui, med et Bluetooth-tastatur på innsiden. Tastener i full størrelse og etuiet er godt festet i hjørnere på iPad-en, og kan enkelt knipses av med en easy-release-funksjon gjør det enkelt å ta iPad-en inn og ut.

Integrete magneter holder iPad-en stående når man skriver, og tastaturet som er oppladbart via micro-USB, kan vare opptil tre måneder når det er fulladet.

LogitechUltrathinKBCover_Keyboard_SPACEGRY

Den nye Ultrathin Keyboard Cover, er et trådløst Bluetooth-tastatur til 899 kr, med skikkelige klikktaster, kombinert med hurtigtastene for  iOS.  iPad-en holdes på plass av magneter og tastaturet er oppladbart via micro-USB. Batteriet kan vare opptil tre måneder når det er fulladet.

Logitech_UltrathinKBfolio_Exterior

Ultrathin Keyboard Folio til 899 kr er også et etui med Bluetooth-tastaturet og taster på størrelse med et tradisjonelt tastatur. Også det kan vare opptil tre måneder når det er fulladet.

folio-protective-case-for-ipad-5th-generation
Mens Folio Protective Case er et slankt og lett etui til 499 kr uten taster. I samme vannavstøtende materialet som FabricSkin Keyboard Folio.

Alle etuiene og tastaturene er forventet å være tilgjengelig i slutten av november.

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde