Ny type datahøyttaler

Creative Sound BlasterAxx er en ny generasjon PC-høyttalere som skal gjøre det kult å strømme fra mobile enheter.
Annonse
Annonse
forfatter

Creative lover ”fantastisk lyd” med Sound BlasterAxx, på en svært enkel måte. Flaggskipmodellen Sound BlasterAxx SBX 20 har en lekker og enkel sekskantet design, som presselanseringen lover at ”blåser folk overende, selv om det ikke er nødvendig med en ekstern strømforsyning”. Selv om vi ikke akkurat regner med å bli blåst overende, er det spennende å høre hva Creative har fått ut av en høyttaler til 1.550 kroner.

Høyttaleren er kompatibel med både MC og Mac, i tillegg til mobile produkter som iPhone, iPad, Android-telefoner og –nettbrett, takket være bluetooth-overføring. Enheten har også innebygde, doble mikrofoner for samtaler.

– Sound BlasterAxx gir frihet, total kontroll og komfort. Bare et enkelt trykk på de mobile enhetene gir brukerne muligheten til å skreddersy sin egen lydopplevelse til musikk, film og spill. Vi har også designet produktet til å levere fantastisk lydkvalitet på smarttelefoner og håndfri Skype-oppkall via adaptive kommunikasjonsteknologier, som kan lukke ute støy i omgivelsene og fokusere mikrofonsettet til nøyaktig opptak av stemmen. Hvis du vil, kan du endre stemme når du ringer til andre, blir Creatives styreformann og administrerende direktør Sim Wong Hoo, skaperen av Sound Blaster, sitert i pressemeldingen. – Pluss at det utrolig enkelt å bruke!

Creative lover at alle høyttalerne i serien er like enkle å bruke som å stikke inn en USB-dongle. Plug-and-play. Stikk-og-start.

Sound BlasterAxx bruker en patent kalt «stablet stereo» høyttalerdesign, som bruker to høyttalerenheter, vinklet for å gi litt stereoseparasjon. Kombinert med SBX Pro Studio Surround-teknologi, skal de gi mer fylde i rommet, med lyd en kompakt enhet drevet av kun USB-strøm.

Annonse

Toppmodellen Sound BlasterAxx SBX 20 får en veiledende pris på 1.549 kroner og blir tilgjengelig i August 2012. Sound BlasterAxx SBX 10 og SBX 8 koster henholdsvis 1.249 og 849 kroner, tilgjengelig juli 2012.

creative.com

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde
Billig inngangsbillett til analog fotografering.
Historisk Golden Globe til avdød stjerne.
Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.