Search
Generic filters

Ny type datahøyttaler

Creative Sound BlasterAxx er en ny generasjon PC-høyttalere som skal gjøre det kult å strømme fra mobile enheter.

Creative lover ”fantastisk lyd” med Sound BlasterAxx, på en svært enkel måte. Flaggskipmodellen Sound BlasterAxx SBX 20 har en lekker og enkel sekskantet design, som presselanseringen lover at ”blåser folk overende, selv om det ikke er nødvendig med en ekstern strømforsyning”. Selv om vi ikke akkurat regner med å bli blåst overende, er det spennende å høre hva Creative har fått ut av en høyttaler til 1.550 kroner.

Høyttaleren er kompatibel med både MC og Mac, i tillegg til mobile produkter som iPhone, iPad, Android-telefoner og –nettbrett, takket være bluetooth-overføring. Enheten har også innebygde, doble mikrofoner for samtaler.

– Sound BlasterAxx gir frihet, total kontroll og komfort. Bare et enkelt trykk på de mobile enhetene gir brukerne muligheten til å skreddersy sin egen lydopplevelse til musikk, film og spill. Vi har også designet produktet til å levere fantastisk lydkvalitet på smarttelefoner og håndfri Skype-oppkall via adaptive kommunikasjonsteknologier, som kan lukke ute støy i omgivelsene og fokusere mikrofonsettet til nøyaktig opptak av stemmen. Hvis du vil, kan du endre stemme når du ringer til andre, blir Creatives styreformann og administrerende direktør Sim Wong Hoo, skaperen av Sound Blaster, sitert i pressemeldingen. – Pluss at det utrolig enkelt å bruke!

Creative lover at alle høyttalerne i serien er like enkle å bruke som å stikke inn en USB-dongle. Plug-and-play. Stikk-og-start.

Sound BlasterAxx bruker en patent kalt «stablet stereo» høyttalerdesign, som bruker to høyttalerenheter, vinklet for å gi litt stereoseparasjon. Kombinert med SBX Pro Studio Surround-teknologi, skal de gi mer fylde i rommet, med lyd en kompakt enhet drevet av kun USB-strøm.

Toppmodellen Sound BlasterAxx SBX 20 får en veiledende pris på 1.549 kroner og blir tilgjengelig i August 2012. Sound BlasterAxx SBX 10 og SBX 8 koster henholdsvis 1.249 og 849 kroner, tilgjengelig juli 2012.

creative.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.