Data:

Apple har oppgradert den bittelille Mac Mini med større harddisk og bedre grafikkytelse, men prisen har gjort et hopp, i feil retning.

Mac Mini kommer fremdeles i to konfigurasjoner. I den rimeligste sitter en 2.4GHz Intel Core 2 Duo prosessor, 320 GB harddisk og NVIDIA GeForce 320M grafikkort. Slett ikke verst, Apple hevder da også at vi snakker langt bedre prosessor- og grafikkytelse, noe vi ikke betviler basert på erfaringene med siste generasjon iMac og MacBook Pro 15-tommeren.
Den andre konfigurasjonen, er en Mac Mini med 2.66GHz Intel Core 2 Duo prosessor og to – 2 – 500 GB harddisker, til sammen 1 TeraByte. Som burde holde lenge til å lagre musikk, video og bilder på, som en slags husserver med trådløs tilgang.
Begge versjonene har HDMI-utgang på baksiden som kjører full 1080p HD, en kjærkommen utgang for alle som foretrekker å ha en Mac Mini plassert ved siden av tv-en i stuen.
De har også en SD-kortspalte som man kan bruke til å laste opp bilder fra, fire USB 2-porter og en FireWire 800 port, digitale inn- og utganger og en MiniDisplay-port som man kobler en ekstern skjerm til.

Mac Mini som bare veier 1,37 kg, og måler 19,7 x 19,7 x 3 cm, koster 6.590 kroner i den enkleste konfigurasjonen, og hele 9.390 kroner hvis man velger den tøffeste, med to harddisker.
Begge er tilgjengelige i dag fra Apple Store og Apple-butikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.