Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ny Mac mini ventes i februar

Skrevet av / 23.01.14 - 16:30
Ny Mac mini ventes i februar

Hele 2013 kom og gikk uten at Apple sa et kvekk om noen ny Mac mini. Både MacBook Pro og iMac fås nå i oppdaterte versjoner basert på Intels nyeste Haswell-arkitektur, og mange mener det er på høy tid at Mac mini oppdateres til samme platform. Den lille stasjonære Mac Mini er en populær maskin til både kontor- og mediesenter-bruk.

Nå ser det ut til at en oppdatering stå for tur. I følge nettstedet Macrumors, har en belgisk nettbutikk nylig begynt å annonsere for en ny Haswell Mac mini med enten Intel Core i5 eller i7 prosessor.

mac_mini_haswell_be

Skjermdumpen ovenfor dukket i første omgang opp på Macrumor’s eget forum, og selv om det neppe er den mest pålitelige kilde å sitere, gikk en av forumbrukerne så langt, at han ringte til butikken, som bekreftet opplysningen om den kommende Mac mini-opdatering. Informationen skulle angivelig komme fra Apple, og selv om ingen kunne si noen nøyaktig dato, regnet butikken med å ha den nye Mac mini på lager innen utgangen av februar.

I følge beskrivelsen på Computerstore.be kommer den nye Mac mini med Mac OS X Mavericks, HDMI, USB 3.0, Firewire, Thunderbolt og 802.11ac wi-fi.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top