Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ny Mac? Da trenger du denne

Har du kjøpt ny Mac, eller planlegger å gjøre det, kan du trenge Matrox Thunderbolt-dock.

Skrevet av / 22.12.12 - 08:00
Ny Mac? Da trenger du denne

De nye Mac-ene er nemlig utstyrt med en såkalt Thunderbolt-kontakt. Den erstatter på mange måter USB, FireWire og HDMI, siden den kan brukes til alle tenkelige signaler. Dessuten er den rask. Lynrask. opptil 20 kjappere enn USB 2.0 som de fleste av oss har kjennskap til.

Men en ny Mac med Thunderbolt-tilkobling kan by på utfordringer hvis man har mange forskjellige enheter, som skal kobles til med ulike kontakter.

Matrox DS1 kan løse problemet. Det er en dokkingstasjon med lyd inn og ut, Gigabit Ethernet port, USB 3.0 port, to USB 2.0 porter og en HDMI-utgang.

Da blir detletteren o kobles sammen utstyret man har til en Mac med Thunderbolt-kontakt. Som finnes på alle MacBook og iMac og (men ikke Mac Pro) modeller har.

Matrox DS1 er i salg fra januar 2013.

Les mer om Thunderbolt her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top