TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny Mac? Da trenger du denne

Har du kjøpt ny Mac, eller planlegger å gjøre det, kan du trenge Matrox Thunderbolt-dock.

forfatter
Publisert 22.12.12 - 08:00

De nye Mac-ene er nemlig utstyrt med en såkalt Thunderbolt-kontakt. Den erstatter på mange måter USB, FireWire og HDMI, siden den kan brukes til alle tenkelige signaler. Dessuten er den rask. Lynrask. opptil 20 kjappere enn USB 2.0 som de fleste av oss har kjennskap til.

Men en ny Mac med Thunderbolt-tilkobling kan by på utfordringer hvis man har mange forskjellige enheter, som skal kobles til med ulike kontakter.

Matrox DS1 kan løse problemet. Det er en dokkingstasjon med lyd inn og ut, Gigabit Ethernet port, USB 3.0 port, to USB 2.0 porter og en HDMI-utgang.

Da blir detletteren o kobles sammen utstyret man har til en Mac med Thunderbolt-kontakt. Som finnes på alle MacBook og iMac og (men ikke Mac Pro) modeller har.

Matrox DS1 er i salg fra januar 2013.

Les mer om Thunderbolt her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde