iPad-tilbehør

Aldri har det vært enklere å være DJ. Med en iPad og en app kommer man langt, med iDJ brettet fra Numark, kommer man helt i mål.
forfatter

Det er fullt mulig å bruke iPad-en som DJ-plattform. Last ned en DJ-app som Algoriddims Djay app -140 kr – og plugg iPad-en i anlegget. Ferdig.

Men med Numarks iDJ konsoll, ser det ikke bare proffere ut, man får mye bedre kontroll over looping, pitch, cueing, beat og miks.

iPad-en klikkes på plass i midten av konsollen, som kobles til anlegget, og har ekstra tilkoblinger på fronten til en ekstern lydkilde.

Den støtter også AirPlay som gjør det mulig å sende miksen trådløst til et sett høyttalere – eller et anlegg – som er tilkoblet en Apple TV eller Airport Express.

Les mer om Numark hos First Audio.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.