Search
Generic filters

Norsk mesterdokk

Arvanis første iPod-anlegg er mye mer enn det. Det kombinerer oppgaver som vi ikke tidligere har sett, blant annet med videofremvisning på en stor skjerm.

SoundStation er norske Arvanis første iPod-produkt. Det er et relativt stort dokkinganlegg, men med elegante linjer og en smakfullt innfelt 7-tommes skjerm på midten. Det er først og fremst denne som gjør anlegget spesielt.

Foruten iPod-dokking (digital, vel å merke!), trådløs internett- og FM-radio samt avspilling av musikk fra USB-pinne eller internminne på 2 GB, flytter SoundStation seg ut av den gigantiske mengden av andre iPod-anlegg ved å ha en berøringsfølsom skjerm. Denne kan vise video som den henter fra en dokket iPod Touch eller iPhone. Alternativt viser den video fra en minnepinne eller sitt eget internminne, og da kan den også fungere som en stillbildefremviser. Plugg en pinne med feriebildene dine på baksiden, klikk fotoikonet på skjermen, og trykk play. Len deg tilbake, og nyt bilde-for-bilde-fremvisningen.

Når du skal høre musikk fra iPod-en, presenteres menyen på skjermen. Bla gjennom menyen med fingrene som på iPod-en, og trykk på ønsket låt eller spilleliste. Den store skjermen gjør det mye tydeligere å se hva som spilles, enn med andre anlegg hvor du må vie din lit til iPod-ens egne, lille skjerm.

Komplett test av Arvani SoundStation kommer i L&B nr 3 2011, men vi kan si at så langt har dette vært et meget gledelig møte

Pris: 2.900 kr
arvani.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.