Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Norsk mesterdokk

Arvanis første iPod-anlegg er mye mer enn det. Det kombinerer oppgaver som vi ikke tidligere har sett, blant annet med videofremvisning på en stor skjerm.

Skrevet av / 28.01.11 - 14:34
Norsk mesterdokk

SoundStation er norske Arvanis første iPod-produkt. Det er et relativt stort dokkinganlegg, men med elegante linjer og en smakfullt innfelt 7-tommes skjerm på midten. Det er først og fremst denne som gjør anlegget spesielt.

Foruten iPod-dokking (digital, vel å merke!), trådløs internett- og FM-radio samt avspilling av musikk fra USB-pinne eller internminne på 2 GB, flytter SoundStation seg ut av den gigantiske mengden av andre iPod-anlegg ved å ha en berøringsfølsom skjerm. Denne kan vise video som den henter fra en dokket iPod Touch eller iPhone. Alternativt viser den video fra en minnepinne eller sitt eget internminne, og da kan den også fungere som en stillbildefremviser. Plugg en pinne med feriebildene dine på baksiden, klikk fotoikonet på skjermen, og trykk play. Len deg tilbake, og nyt bilde-for-bilde-fremvisningen.

Når du skal høre musikk fra iPod-en, presenteres menyen på skjermen. Bla gjennom menyen med fingrene som på iPod-en, og trykk på ønsket låt eller spilleliste. Den store skjermen gjør det mye tydeligere å se hva som spilles, enn med andre anlegg hvor du må vie din lit til iPod-ens egne, lille skjerm.

Komplett test av Arvani SoundStation kommer i L&B nr 3 2011, men vi kan si at så langt har dette vært et meget gledelig møte

Pris: 2.900 kr
arvani.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top