TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nokia lanserer mini-PC

Siden mobiltelefoner stadig ligner mer på mikro-PC-er, er det vel naturlig at den største mobilprodusenten lanserer en mini-PC.

forfatter
Publisert 24.08.09 - 14:46

Nokia Booklet 3G heter den lille bærbare PC-en. Som lanseres i høst, uvisst til hvilken pris, men i tre farger. Nøyaktige spesifikasjoner er heller ikke kjent, annet enn at den kjører på en Intel Atom-prosessor og er i stand til å gå på batteridrift i opp til 12 timer.
Booklet 3G veier 1,25 kg, og er omlag to cm tykk, og har HDMI-utgang og oppkoblingsmuligheter, som 3G og Wi-Fi innebygget. Den har også SD kortleser, Bluetooth, videokamera plassert over 10-toms skjermen for videosamtaler og integrert A-GPS. Som mange mobiltelefoner også har.
– Stadig flere ønsker å kombinere kraftfullheten ved en PC med fordelene av mobilitet, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia. – Nokia Booklet 3G er et naturlig steg videre for oss. Nokia har en lang og rik tradisjon innen mobilitet, og med enestående batterikapasitet, lekker utforming og enkel oppkobling hele døgnet, byr vi med denne mini-PC-en på en appellerende pakke. Vi vil gjøre PC-en mer sosial, mer nyttig og mer personlig.
Spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris, vil bli kunngjort under Nokia World 2. september, heter det i pressemeldingen.

 

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde