Search
Generic filters

Nokia lanserer mini-PC

Siden mobiltelefoner stadig ligner mer på mikro-PC-er, er det vel naturlig at den største mobilprodusenten lanserer en mini-PC.

Nokia Booklet 3G heter den lille bærbare PC-en. Som lanseres i høst, uvisst til hvilken pris, men i tre farger. Nøyaktige spesifikasjoner er heller ikke kjent, annet enn at den kjører på en Intel Atom-prosessor og er i stand til å gå på batteridrift i opp til 12 timer.
Booklet 3G veier 1,25 kg, og er omlag to cm tykk, og har HDMI-utgang og oppkoblingsmuligheter, som 3G og Wi-Fi innebygget. Den har også SD kortleser, Bluetooth, videokamera plassert over 10-toms skjermen for videosamtaler og integrert A-GPS. Som mange mobiltelefoner også har.
– Stadig flere ønsker å kombinere kraftfullheten ved en PC med fordelene av mobilitet, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia. – Nokia Booklet 3G er et naturlig steg videre for oss. Nokia har en lang og rik tradisjon innen mobilitet, og med enestående batterikapasitet, lekker utforming og enkel oppkobling hele døgnet, byr vi med denne mini-PC-en på en appellerende pakke. Vi vil gjøre PC-en mer sosial, mer nyttig og mer personlig.
Spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris, vil bli kunngjort under Nokia World 2. september, heter det i pressemeldingen.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker