Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Netatmo Smart Videoringeklokke tilgjengelig i Norge

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Netatmo smart doorbell

Netatmo Smart Videoringeklokke er det norske navnet på den smarte ringeklokken som lar deg se hvem som ringer på. Bevegelsessensor beskytter også inngangsdøren gjennom umiddelbare varsler om noen registrerer ved døren. Er det en innbruddstyv, eller bare naboen som vil låne sukker? Det ser du lett på mobilen.

Du kan også snakke til den som ringer på gjennom den innebygde høyttaleren, slik at du kan fortelle postbudet hvor hen kan legge igjen pakken utenfor, om du ikke er hjemme. Eller ønske gjester velkommen inn mens du står ute i hagen bak huset og griller. Gjester kan dessuten snakke tilbake gjennom mikrofonen som er integrert i ringeklokken.

Økt trygghet i hjemmet

Hensikten er å øke sikkerheten i hjemmet. Kommer det en innbruddstyv, har du dessuten videoopptak av vedkommende. Og den innebygde mikrofonen og høyttalerne kan være avskrekkende i seg selv, “og bidra til en økt trygghetsfølelse”, i følge pressemeldingen.

Apple HomeKit

Netatmo Smart Videoringeklokke er kompatibelt med Apple HomeKit, som betyr at man kan opprette egendefinerte scenarier for å koble ringeklokken til andre smarthjemsenheter, etter ulike kombinasjoner. For eksempel kan Smart Videoringeklokke automatisk slå på utelys når den registrerer personer – for å skremme eventuelle ubudne gjester.

Med HomeKit kan man også strømme videoopptak fra Smart Videoringeklokke ved hjelp av talekommandoer. Man kan be Siri om å vise inngangsdøren for å finne ut hva som skjer hjemme («Hei, Siri, vis meg inngangsdøren»).

Annonse

Netatmo Smart Videoringeklokke: tilgjengelighet

Netatmo Smart Videoringeklokke vil være tilgjengelig fra 28. september for 3000 kroner.

Netatmo Security-appen koster ikke ekstra, og funker med iPhone og Android.

Annonse

netatmo.com

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.