Hi-Fi:

Naims glimrende musikkserver har vært tilgjengelig med 500 GB harddisk, men nå kan man få den med en lydløs SSD, som er en harddisk uten bevegelige deler, akkurat som minnekortet i et kamera.

Med 500 GB harddisk har HDX-serveren plass til cirka 750 CD-er, men en harddisk dør til slutt, dessuten trenger den kjøoing og platene inni suser en del når disken spinner opp. En SSD kan erstatte harddisken og er lydløs, evigvarende og trenger ikke kjøling.
Velger man SSD-varianten, faller lagringskapasiteten til 16 GB, ikke stort mer enn på en iPod, hvilket vi finner merkelig all den stund det finnes opp til 256 GB SSD lett tilgjengelig som kunne gitt HDX-SSD litt lagringskapasitet.
Da kan kanskje en UnitiServe være et aktuelt tilbehør. Den kobles til en HDX og utvider kapasiteten til mak 1 TB, men kan også leveres med 16 GB SSD om man ikke behøver så mye lagringsplass.
Med HDX ripper man CD-er direkte, og begge støtter WAV, AIFF, FLAC, ALAC, OGG Vorbis, AAC, WMA og MP3 lydformatene opp til 24bit/192kHz oppløsning.
Best av alt. Man kan se og styre alt innold på en HDX og UnitiServe med en iPhone, slik at man i praksis har tillgang til hele musikksamlingen fra mobilen.
Ljudtema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!