Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Naim HDX nå med SSD

Naims glimrende musikkserver har vært tilgjengelig med 500 GB harddisk, men nå kan man få den med en lydløs SSD, som er en harddisk uten bevegelige deler, akkurat som minnekortet i et kamera.

Skrevet av / 27.05.10 - 07:31
Naim HDX nå med SSD

Med 500 GB harddisk har HDX-serveren plass til cirka 750 CD-er, men en harddisk dør til slutt, dessuten trenger den kjøoing og platene inni suser en del når disken spinner opp. En SSD kan erstatte harddisken og er lydløs, evigvarende og trenger ikke kjøling.
Velger man SSD-varianten, faller lagringskapasiteten til 16 GB, ikke stort mer enn på en iPod, hvilket vi finner merkelig all den stund det finnes opp til 256 GB SSD lett tilgjengelig som kunne gitt HDX-SSD litt lagringskapasitet.
Da kan kanskje en UnitiServe være et aktuelt tilbehør. Den kobles til en HDX og utvider kapasiteten til mak 1 TB, men kan også leveres med 16 GB SSD om man ikke behøver så mye lagringsplass.
Med HDX ripper man CD-er direkte, og begge støtter WAV, AIFF, FLAC, ALAC, OGG Vorbis, AAC, WMA og MP3 lydformatene opp til 24bit/192kHz oppløsning.
Best av alt. Man kan se og styre alt innold på en HDX og UnitiServe med en iPhone, slik at man i praksis har tillgang til hele musikksamlingen fra mobilen.
Ljudtema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top