Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå kan du kjøpe iPad mini med Retina skjerm

Apples nye mini-nettbrett er nå på plass i nettbutikk-hyllene.

Skrevet av / 12.11.13 - 16:31
Nå kan du kjøpe iPad mini med Retina skjerm

Et mini-mirakel, kaller Apple sin nye iPad mini som nå leveres med den ekstra høyoppløste Retina-skjermen. Den ble lansert samtidig med iPad Air. Bortsett fra størrelsen har nye iPad mini alle spesifikasjoner til felles med sin luftige storebror. Det vil si at den kommer med Apples nye 64 bit A7-prosessor (den samme som sitter i iPhone 5S), med 4G/LTE, med iOS 7 og med med samme 2048 x 1536 pikslers skjermoppløsning som iPad Air, bare fordelt på 7,9” skjermareal.

Vekten er 331 gram, og nye iPad mini er den tynneste hittil med kun 7,5 mm.

Prisen for den enkleste modellen med Wi-Fi og 16 gigabyte lagringsplass er 3.290 kroner, mens den mest velutstyrte modellen med 128 gigabyte med både 4G/LTE og Wi-Fi forbindelse koster 6.690 kroner. Leveringstiden er 5-10 arbeidsdager.

Finn ut mer om iPad mini med Retina-skjerm i Apples nettbutikk.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top