Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nå har Amazon landet i Sverige

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Det har allerede vært kjent en stund at netthandel-giganten Amazon sikter seg inn mot Norden, og at de vil begynne satsingen i Sverige. Nå er lanseringen et faktum: Nettbutikken www.amazon.se er nå tilgjengelig og har offisielt åpnet for bestillinger til svenske kunder. Det melder blant andre svenske Ehandel.

Noen av produktkategoriene svenske Amazon kan by på. (Skjermdump: Amazon.se)

Stort og variert produktutvalg

Amazon er en gigant på netthandel, men den svenske versjonen av nettbutikken er åpenbart et work in progress enda.

Blant de tilgjengelige produktkategoriene finner man blant annet hjemmeelektronikk, sportsutstyr, bøker, kropp- og velvære såvel som kjøkkenutstyr og leketøy. Utvalget er bredt, men en del navn og produktbeskrivelser bærer preg av en maskinoversettelse.

Ser man for eksempel på tilgjengelige TV-modeller er det tydelig at modellsortimentet ikke helt samsvarer med det vi er vant til å se i nordiske butikker. En del av produktene på listen er eldre, utgåtte modeller. Kan det for eksempel friste med en bilderørs-TV fra Karcher?

Dersom du vet hva du leter etter, går det også an å finne relevante produkter til konkurransedyktige priser. Noen produkter selges direkte av Amazon, mens andre kommer fra en tredjepart.

Amazon kan ellers friste med gratis frakt dersom man handler for minst 229 svenske kroner. Forsendelsene håndteres av PostNord, og fleste varer kan returneres kostnadsfritt innen 30 dager.

Snart klart for Norge og Danmark?

Amazon.se leverer kun til kunder med bostedsadresse i Sverige. Det er ventet at Amazon også vil åpne netthandelen for norske og danske kunder på et senere tidspunkt, men nøyaktig når er ennå ikke offisielt. Inntil videre redirigeres man til tyske Amazon.de dersom man taster inn Amazon.no eller Amazon.dk

Annonse
Amazon.se er snart her! Amazons halvt oversatte nettside har lekket på nett

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Den svenske nettbutikken åpnet i natt.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.