TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Mobillader og lommelykt i ett

Flash Magicstick fra Powerocks er en nødlader for mobilen din, som ikke bare er formet som en lommelykt. Det ER en lommelykt!

forfatter
Publisert 12.12.13 - 13:32

Det finnes nå så mye ladetilbehør til mobil, at man kan lure på hvor fete batterier man hadde hatt, hvis man i stedet brukte alle resursene på selve batterikapasiteten.

Nyeste tilskudd av ”må ha”-produkter til mobilen er en bærbar lader som også fungerer som en liten lommelykt.

Hvorfor man trenger lommelykt og lader i ett og samme produkt, hopper pressemeldingen glatt bukk over. Derfor kan vi bare gjette. Kanskje de tenker at man er ute om natta, eller opplever strømbrudd, og man ikke finner mobilen som er så viktig å lade.

Mer nærliggende er det kanskje å erstatte nødlommelykten i hanskerommet på bilen, med en som også kan lade mobilen, skulle man være riktig ille ute å kjøre. Da er spørsmålet i så fall hvor godt laderen holder på strømmen mellom ladingene.

Laderen har batterikapasitet på 3.000 mAh, som rekker til 1-2 ladinger av en smartmobil. Den har to USB-kontakter, hvorav en er av typen mikro-USB. Dermed kan mobilen eller nettbrettet lades, samtidig som Flash Magicstick selv får fersk strøm.

Pris: 379 kr

capable.no

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde