Smartarmbånd

Det nye fitness-armbåndet virker med både Windows Phone, Android og iOS.
forfatter

Microsoft har nettopp lansert et fitness-armbånd til Windows Phone. Microsoft Band, som produktet heter, vil dessuten også støtte både iOS og Android.

Microsoft Band kommer med fargeskjerm og fungerer sammen med Microsofts nye Health-app. Armbåndet registrerer puls og virker som skritteller. Det kan også beregne kalorieforbruk samt holde øye med hvor godt du sover om natten.

MicrosoftBand_Phone_RunMappingUI_RGB-2040.0

Diverse smartklokkefunksjoner er også en del av pakken. Armbåndet kan gi deg en melding når du mottar en epost eller kalenderen sender en advarsel om en avtale, og så kan det selvsagt også gi beskjed om tapte samtaler, tekstmeldinger og beskjeder fra Facebook og Twitter. Videre har Microsoft Band innebygd GPS og UV-måler!

I USA koster armbåndet 199 dollar, hvilket svarer til cirka 1.350 norske kroner. Vi vet ennå ikke om Microsoft Band finder veien norske forbrukere.

Under er Microsofts video av armbåndet.

https://www.youtube.com/watch?v=CEvjulEJH9w

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.