Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mer pålitelig Bluetooth

Creative BT-W2 er en liten USB-dongel som sender og mottar kraftigere Bluetooth-signaler.

Skrevet av / 15.10.15 - 10:49
Mer pålitelig Bluetooth

Bruker du Bluetooth-hodetelefoner med PC-en og opplever tidvise dropouts i lyden? Det kan være at senderen i PC-en er for svak, som gjør at lyden innimellom hopper ut. Eller kanskje du rett og slett har en datamaskin uten Bluetooth, for eksempel en selvbygd en?

Creative bøter på problemet, med den lille Bluetooth-enheten BT-W2, som stikkes i en av datamaskinens USB-kontakter. Den gjenkjennes umiddelbart, uten å installere driver.

Ingen forsinkelse
I tillegg til kraftigere og mer stabilt signal er lydforsinkelsen så godt som fraværende, takket være aptX Low Latency (aptX-LL). Har du hodetelefoner eller en forsterker som støtter dette, kan du dermed trygt spille PC-spill, uten å oppleve at lyden kommer for sent i forhold til situasjonen på skjermen. Spesielt viktig i actionspill som førstepersons skytespill, hvor man gjerne også skal kommunisere med andre spillere via mikrofon, og dermed er avhengig av at lydoverføringen går så direkte som mulig.

Derfor er det passende at BT-W2 også er kompatibel med PlayStation 4.

Er du Mac-bruker, kan BT-W2 være interessant nettopp fordi den har aptX-støtte, som kan gi bedre lyd med aptX-kompatible hodetelefoner eller lydanlegg.

Dongelen koster 399 kroner.

no.creative.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top