iPad-tilbehør

Koobrick er et nytt merke som har spesialiserte seg på modulære løsninger for hjemmet. Som disse kompakte og iPad-vennlige boksene.

– Koobrick er norskutviklede produkter som fungerer sammen, men som også bidrar til å skape en enhet gjennom å rydde opp i kabler og rot som andre elektroniske enheter skaper. Vi har lagt stor vekt på design og estetikk for at produktene skal passe inn i hjemmet uten å se ut som teknisk utstyr. Samtidig representerer produktene det siste innen teknologi, er brukervennlige og enkle å sette opp, sier administrerende direktør Karsten Kjoss i Jensen Scandinavia.

Så langt består Koobrick-familien av fire produkter, som kan stables og brukes sammen, uten at de tar mye plass.

Docki er som navnet antyder, en dokkingstasjon for iPad eller iPhone, som lader enhetene og kobles til anlegget i stuen. Sammen med Koobrick Wifi, en trådløs rute, har man nettverkstilgang med de mest brukte frekvensene i hjemmet. 2,4 og 5 GHz. Lagringen tar Boxi seg av. En delbar harddiskboks med oppt til 4 TB lagringsplass fordelt på to harddisker. Nok til å huser over 2000 HD-filmer eller 600.000 digitale bilder.

Roomi er en liten kabelsskjuler som også fungerer som kabinett for småting som harddisker, DSL modem, brukermanualer, fjernkontroller og spillkontroller.

Koobrick er tilgjengelig nå, og her er prisene:

Koobrick Wifi: 1.295 kr

Koobrick Boxi: 1.295 kr uten disker

Koobrick Docki: 595 kr

Koobrick Roomi: 295 kr

Mer om Koobrick på Jensen Scandinavias nettsider.

 

Koobrick

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.