Musikkstrømming

Med McIntosh Music kan du strømme musikk hele døgnet, gratis, på PC, mobil eller nettbrett.
forfatter

Den nye musikktjenesten fra McIntosh har bare håndplukket musikk, med alt fra tidlig rock til moderne klassikere. De sier også at det legges til ny musikk hele tiden, og du kan spille musikk datamaskinen, mobil eller nettbrett, hele døgnet.

Strømmetjenesten er gratis, men du kan ikke velge musikken selv. Den strømmes akkurat som på radio, men her blir du ikke avbrutt av pjatting mellom låtene. Appen finnes til Android, og iOS, og er laget for både smartmobiler og nettbrett.

Det finnes også en nettspiller på McIntosh Music, som du kan bruke på datamaskinen.

Hvis man trykker på albumcoveret på skjermen, tas man rett til iTunes hvor man kan kjøpe musikken man hører i McIntosh Music.

Mcintosh iphone player

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.