Magix Music Maker 2015 er enklere enn noensinne

Legg inn noen looper og lyder, og Music Maker lager en komplett låt med intro, vers og refreng!
Annonse
Annonse
forfatter

Magix lover at du med Music Maker 2015 kan lage din egen favorittmusikk helt selv. Og det med utrolig kvalitet, mens du har det gøy i tillegg. Det kreves heller ingen tidligere erfaring med redigeringsprogrammer, loves vi.

Magix Music Maker 2015 inneholder mer enn 3.000 lyder og looper fra ulike musikksjangere (for eksempel, rock, pop, chillout og house). Legg til hvilke virtuelle instrumenter og effekter du ønsker. Du kan også spille egne instrumenter og ta opp din egen vokal.

Når sangen er ferdig, kan den lastes opp direkte til YouTube, SoundCloud eller Facebook med ett enkelt tastetrykk.

Music Studio 2015
Dersom du ønsker å perfeksjonere lyden på din sang, kan du importere den til Music Studio 2014, som frem til den 8. september er inkludert i pakkeprisen på 449 kroner, men som ellers alene koster 449 kroner. Dette er et virtuelt musikkstudio, hvor du gjør de siste justeringene på sangen. Som seg hør og bør med nybegynnerprogrammer, finnes det en Auto Mastering-funksjon, som automatisk gjør nødvendige innstillinger for at sangen skal høres ferdig mastret ut. Du kan også legge til såkalte ”retro”-effekter, for eksempel plateknitring.

Vi advarer mot at jo mer automatisk du gjør musikkproduksjonen, desto mer generisk og «uspennende» vil den låte. Prøv deg frem!

Ytterligere samples
I en periode følger dessuten tilleggspakka Soundpool DVD Collection 21 med, som har mer enn 8.000 ytterligere looper og lyder. Denne selges ellers for 349 kroner.

Hele pakka med Music Maker 2015, Music Studio 2015 og Soundpool DVD Collection 21 koster altså 449 kroner frem til den 8. september, mens den ellers koster 1.347 kroner.

magix.com/no/music-maker/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.