TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Lommehøyttaler i fargerik aluminium

De små Jawbone-høyttalerne spiller forbausende livlig. Nå kaster de plasten og slipper Mini Jambox i aluminium. Tøft.

forfatter
Publisert 22.10.13 - 09:09

Den lille Mini Jambox skal det bli interessant å teste. De små høyttalerne fra Jawbone spiller nemlig tøffere enn det meste, i forhold til størrelsen. Derfor håper vi at den nye Mini-modellen skal leve opp til navnet, også fordi den er laget u et stykke ekstrudert aluminum. Hvilket burde borge for soliditeten om ikke annet.

Les testen av Jawbone Big Jambox her.

Høyttaleren er trådløs og man bruker Bluetooth når man skal overføre musikk fra mobilen til høyttaleren.

Innvendig sitter to høyttalerelementer med neodymiummagneter og en passiv bass i et bassreflekskabinett. Slik at lyden blir fyldigere i bassen.

Jambox1_16x9_992

Med en Jawbone App (iOS og Android) kan man holde orden på sine spillelister, og det er mulig å legge til  iTunes og Spotify musikbiblioteker til Jawbone Appen, hvor man også kan velge mellem 11 forskjellige stemmer og 8 forskjellige språk til den innebyggede talestemmen i høyttaleren.

Høyttaleren leveres i ni ulike varianter hvor hver variant har sin egen farve og en mønstret høyttalergrill i farvene: Purple Snowfalke, Blue Diamond, Aqua Scales, Graphite Facet, Red Dot, Green Dot, Orange Dot, Silver Dot og Yellow Dot.

Det oppladbare batteriet spiller opp til 10 timer, og Mini Jambox koster 1300 kr.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde