iOS 5 og Android tilbehør

D-Link har sluppet appen mydlink+ som gjør det mulig å overvåke hjemmet, med fire kameraer, og se alt på nettbrettet.
forfatter

Alt man trenger er en mydlink+ app, som frem til 31. desember er på tilbud til bare seks kroner, og opp til fire mydlink-kameraer. Så er det bare å åpne appen i iPad-en eller et Android nettbrett, så kan man følge med live på alt som skjer foran kameralinsene i huset.

 

– Fjernovervåkning kan være beroligende, ettersom det gir mulighet til å holde øye med det som foregår hjemme. Men når man ønsker å se hva som skjer hjemme er man gjerne på farten, uten å ha tilgang til en PC, og derfor lanserer vi nå ”mydlink+”. Ved hjelp av denne appen kan vi gi det stadig voksende antall mennesker som har et nettbrett enda flere fordeler og funksjoner, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link.

Det skal være enkelt å sette opp overvåkning gjennom en steg-for-steg-veiledning, hvor man setter opp en mydlink-konto på nett,  deretter er det bare å åpne appen fra en iPad, iPhone, PC-en eller en Android basert smartmobil eller nettbrett.

Etter 31. desember stiger prisen på mydlink+ appen til 29 kroner, men en gratis app med færre funksjoner finnes fremdeles, bare kalt mydlink Lite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.