Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lekkert iPad-anlegg

JVC UX-VJ3  er et av de smekreste anleggene vi har sett på en stund. Anlegget kommer i to versjoner, og har dokking til iPad, iPhone og iPod.

Begge anleggene finnes i hvitt, og har FM-radio integrert, og totalt 30 w effekt, hva nå det enn måtte bety. Effekt kan oppgis på så mange måter.

De har også lydinngang for andre lydkilder, og videoutgang hvis man vil vise bilder eller film på en skjerm.

Med en subwoofertutgang kan man få ekstra bass om man kobler til en sub på UX-VJ3 og VJ5.

VJ5 har i tillegg CD-spiller under lokket bak iPad-dokkingen, og muligheten til å rippe CD-er til en USB-minnepinne.

VJ3 koster 2.595 kroner og finnes i hvitt, rosa eller grønt, mend VJ5 koster 2.795 og finnes i hvitt, fiolett eller brunt.

 

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.