NYHET

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bakbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modellene

Skrevet av / 03.04.19 - 12:21
Laptopfølelse på iPad Pro

Logitech Slim Folio Pro er navnet på et alt-i-ett bakgrunnsbeslyst tastatur og etui til de nye 11″ og 12,9″ iPad Pro-modellene. Logitech lover en behagelig og laptop-lignende skriveopplevelse på iPad Pro med Bluetooth LE-paring i et beskyttende etui.

«Mange av oss jobber borte fra et tradisjonelt skrivebord, så om kontoret ditt er på kjøkkenbordet, sofaen, en lokal café eller på flyplassen, har du bruk for en komplett og lett skriveløsning», sier Michelle Hermann, Vice President of Mobility hos Logitech.

Hele tre ting på en gang
Uansett om du skriver, skisserer eller leser kan etuiet justeres til dine behov:

  • Skriving: Dock din iPad Pro oppreist og skriv på et kant-til-kant bakgrunnsbelyst tastatur.
  • Skissering: Slim Folio Pro kan justeres til en posisjon som gjør det lettere å tegne. Sidene på etuiet er åpne slik at man kan lade en Apple Pencil uten å fjerne etuiet.
  • Lesing: Brett tastaturet tilbake for lett lesing av dine favorittbøker, nyhetsartikler, magasiner og mye mer.

Pris og tilgjengelighet
Logitech Slim Folio Pro forventes tilgjengelig i april 2019. Veiledende pris for 11″ utgaven er 1.299, og 12,9″ versjonen koster 1.499 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top