Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Laptop i tre fra HP

Om du ønsker et grønnere og mer organisk image, hva med en laptop med innlagt tre?

Skrevet av / 05.06.19 - 17:06
Laptop i tre fra HP

Det skal vanligvis en del til for å få nyheten om en ny bærbar datamaskin til å virke spennende. Et GeForce RTX 2080-grafikkort hjelper litt på det, men selve utseendet er sjeldent attraktivt. Men her er HPs nye Envy Wood-serie som et friskt pust fra de store skoger. En del av kabinettet er nemlig belagt med tre.

De nye versjonene med tre, som fås i 13″, 15″ og 17″ størrelse, har samme yteevne som de eksistrende metalversjonene, herunder de nyeste generasjonene av Intel- og AMD-prosessorer. Treinnlegget fås i to fargekombinasjoner: «Nightfall Black» i naturvalnøtt og «Natural Silver» i lilla bjørk.

Tremaskinene kommer til neste år. Prisen er foreløpig ikke kjent.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top