TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Lag kaffe med en app

Nespresso slipper en kaffemaskin du styrer med en app på mobilen.

forfatter
Publisert 10.03.16 - 14:01

Nespresso er nesten blitt begrepet på små kapselmaskiner som lager kaffe med et tastetrykk. Kaffemaskinene finnes i mange størrelser og prisklasser, og nå kommer en maskin du styrer med en app på mobilen.

De nye Prodigio-maskinene kan lage kaffe på kommando fra mobilappen, eller på et forhåndsprogrammert tidspunkt, og du kan bestille kaffe til den via appen.

Du kan betjener maskinen fra mobilappen, og se når vanntanken er tom eller når kapseltanken er full.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Du trenger likevel å passe på at det sitter en fersk kapsel av foretrukken type i maskinen, og sørge for at det står en oppvarmet kopp under kaffekranen. Så helt automatisk er den ikke.

Utvalget av kapsler er på hele 23 ulike typer i Nespressos Grand Cru-serie, Prodigio-maskinen kommer i to varianter og to farger. Titangrått eller sølv til 1999 kr, eller en av de to fargene med melkeskummer integrert til 2499 kr.

Prodigio-maskinene er tilgjengelig i mars.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde