TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Komplett DAB til bilen

forfatter
Publisert 27.06.11 - 11:37

Caliber lanserer det de påstår er den mest komplette DAB+-radioen på markedet, RCD277DBT.

Bilradioen har både DAB+ og FM, den har innebygd CD-spiller og AUX-inngang, og den leser USB-minnepinner og SD-kort. Så her er det bare å dytte inn det du har av musikk! I tillegg har den innebygd bluetooth håndfri mobilbetjening og inkluderer ekstern mikrofon for snakking.

Det er lagt vekt på brukervennlighet med store berøringsknapper i front, samt et stort volumratt for enkel betjening og høyere trafikksikkerhet.

Skulle ikke de 4 x 75 wattene være nok, sitter det to par linjeutganger på baksiden for tilkobling av eksterne forsterkere.

Caliber RCD277DBT, som leveres komplett med DAB-antenne, har en veiledende utsalgspris på 2.595 kroner.

autohifi.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde