Komplett DAB til bilen

forfatter

Caliber lanserer det de påstår er den mest komplette DAB+-radioen på markedet, RCD277DBT.

Bilradioen har både DAB+ og FM, den har innebygd CD-spiller og AUX-inngang, og den leser USB-minnepinner og SD-kort. Så her er det bare å dytte inn det du har av musikk! I tillegg har den innebygd bluetooth håndfri mobilbetjening og inkluderer ekstern mikrofon for snakking.

Det er lagt vekt på brukervennlighet med store berøringsknapper i front, samt et stort volumratt for enkel betjening og høyere trafikksikkerhet.

Skulle ikke de 4 x 75 wattene være nok, sitter det to par linjeutganger på baksiden for tilkobling av eksterne forsterkere.

Caliber RCD277DBT, som leveres komplett med DAB-antenne, har en veiledende utsalgspris på 2.595 kroner.

autohifi.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.