Lag bedre videoer på mobilen

Denne appen kan du spare mye penger på.

Skrevet av / 16.03.16 - 05:00
Lag bedre videoer på mobilen

Ekspertene vet best, heter det – og i de fleste tilfeller er dette helt sant. Slik var det også når Andrew Jarecki (Emmy-vinner og Oscar-nominert filmskaper) laget en app som gjør det enkelt for alle å regissere sin egen film.

Men mannen med de utallige visjonene stoppet ikke der; Hva med å lage et nettsamfunn rundt disse egenproduserte filmene? Han visste ikke nøyaktig hva han ville med ideen og hvor det bar, men han hadde en god magefølelse – den samme magefølelsen som bl.a. førte frem til serien The Jinx.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Appen heter KnowMe og er allerede begynt å bli en hit i USA, mye på grunn av den gir brukere tilgang til videoredigeringsteknologi som er mindre komplisert enn eksisterende alternativer.

 

Du kan lage videoer ved å kombinere liveopptak, lagrede bilder og lydopptak, for å tilvirke noe som ligner en mellomting av en lysbildefremvisning og en vlogg.

På denne måten kan du produsere filmer, reportasjer, musikkvideoer og dokumentarer uten dyre programmer eller verktøy. Filmen kan deles på KnowMe sin hjemmeside, samt de største sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram.

Gjennomsnittlig ligger filmene på rundt 40 sekunder i lengde, og de er definitivt mer engasjerende enn en Instagram-video, men mer uformelt enn noe på YouTube.

 

Jarecki ble nylig intervjuet sammen med Star Wars-regisør JJ Abrams ved SXSW-messen i Austin, der Lyd & Bilde møtte mannen bak KnowMe.

De to gode vennene Andrew Jarecki og JJ Abrams ble intervjuet foran 2000 tilskuere på SXSW i Austin. Etter showet snakket de villig med fans og presse. Foto: Tor Aavatsmark/Lyd & Bilde

– Mellom storbrukerne av Youtube og de som ikke tør å lage film, er det utallige mennesker som vi ønsker å nå. Disse kan fortelle sin historie med KnowMe, sier Jarecki.

Foreløpig er det kun iPhone-brukere som kan kan prøve appen, da App Store er alene om rettighetene, men det jobbes i kulissene med å få en Android-versjon på plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top