KnowMe

Denne appen kan du spare mye penger på.
Annonse
Annonse

Ekspertene vet best, heter det – og i de fleste tilfeller er dette helt sant. Slik var det også når Andrew Jarecki (Emmy-vinner og Oscar-nominert filmskaper) laget en app som gjør det enkelt for alle å regissere sin egen film.

Men mannen med de utallige visjonene stoppet ikke der; Hva med å lage et nettsamfunn rundt disse egenproduserte filmene? Han visste ikke nøyaktig hva han ville med ideen og hvor det bar, men han hadde en god magefølelse – den samme magefølelsen som bl.a. førte frem til serien The Jinx.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Appen heter KnowMe og er allerede begynt å bli en hit i USA, mye på grunn av den gir brukere tilgang til videoredigeringsteknologi som er mindre komplisert enn eksisterende alternativer.

 

Du kan lage videoer ved å kombinere liveopptak, lagrede bilder og lydopptak, for å tilvirke noe som ligner en mellomting av en lysbildefremvisning og en vlogg.

Annonse

På denne måten kan du produsere filmer, reportasjer, musikkvideoer og dokumentarer uten dyre programmer eller verktøy. Filmen kan deles på KnowMe sin hjemmeside, samt de største sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram.

Gjennomsnittlig ligger filmene på rundt 40 sekunder i lengde, og de er definitivt mer engasjerende enn en Instagram-video, men mer uformelt enn noe på YouTube.

 

Jarecki ble nylig intervjuet sammen med Star Wars-regisør JJ Abrams ved SXSW-messen i Austin, der Lyd & Bilde møtte mannen bak KnowMe.

De to gode vennene Andrew Jarecki og JJ Abrams ble intervjuet foran 2000 tilskuere på SXSW i Austin. Etter showet snakket de villig med fans og presse. Foto: Tor Aavatsmark/Lyd & Bilde

– Mellom storbrukerne av Youtube og de som ikke tør å lage film, er det utallige mennesker som vi ønsker å nå. Disse kan fortelle sin historie med KnowMe, sier Jarecki.

Annonse

Foreløpig er det kun iPhone-brukere som kan kan prøve appen, da App Store er alene om rettighetene, men det jobbes i kulissene med å få en Android-versjon på plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Du kan få AIAIAIs hodetelefoner akkurat som du vil ha dem – for du kombinerer delene selv. Vi har lyttet til toppmodellen.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Apples første hodetelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. På alt. Nesten.
Skal du ha nye ørepropper, er det nå bare de helt trådløse som gjelder.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!
Euclid er ikke Audezes første ørepropper med planmagneter. Men det er de første lukkede.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.