Nyhet

Klar tale på nett

Mikrofon til gamere, streamere og hjemmemusikere.

Skrevet av / 05.02.20 - 17:22
Klar tale på nett

Det beste man kan si om den innebygde mikrofonen i de fleste laptoper, er at den følger med i prisen. For lydkvaliteten er ofte nok så dårlig. Og du må aldri finne på  å synge i den!

Trust Gaming har et rimelig alternativ i USB-mikrofonen GXT 258 Fyru, som de selv kaller «den ultimate 4-i-1 streamingmikrofonen». Enten man sitter alene, tar opp et instrument eller spiller med venner.

Mikrofonen har fire forskjellige opptaksmodi, som skulle gjør den godt egnet til både solo-streaming, gruppeintervjuer og steremusikkopptak. Det er skruemontering til mikrofonstativer – og LED-lys for gøy. En hodetelefonutgang gjør det mulig å lytte uten forsinkelse.

Nøkkelfunksjoner:

  • Digital USB-forbindelse
  • Fire opptaksmodi: Kardoid, toveis (intervju-funksjon), stereo og omnidireksjonell
  • Hodetelefonutgang
  • Knapper til opptaksstyrke, mute og hodetelefonvolum
  • LED-belysning i fem farger
  • Universal 5/8” skrueholder

Pris og tilgjengelighet

Trust GXT 258 Fyru kan kjøpes nå til 1.499 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top