SUPERTILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% RABATT DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

Kjør PC- eller Mac-programmer på din iPad

Parallels Access har lansert en tjeneste som gjør at ethvert Windows- eller Mac-program kan brukes med iPad.

Ikke bare gjør tjenesten fra Parallels Access at du kan åpne Windows- og Mac-programmer på din iPad – brukergrensesnittet er også tilpasset, slik at det virker som om programmet faktisk er laget for nettbrettet. Dette inkluderer funksjonene trykke, dra, knipe og bla.

Fjernstyrer datamaskinen
I stedet for at du installerer PC- eller Mac-programmene på iPad-en, gjør Parallels Access at du kan åpne programmer som er installert på en PC eller Mac tilkoblet samme nettverk som nettbrettet. Med andre ord er det snakk om fjernstyring av programvare allerede installert på din PC eller Mac.

Multitasking
Tjenesten kan dessuten gjøre fleroppgavekjøring (multitasking), slik at flere program kan være åpne samtidig. Dermed kan du ha arbeidsdokumentet åpent mens du hører på musikk, eller ta et avbrekk med et spill eller en YouTube-video uten å måtte lukke dokumentet.

Slik gjør du
Appen Parallels Access kan lastes ned gratis i App Store. Deretter må et styringsprogram lastes ned til PC-en eller Mac-en fra Parallels hjemmeside. Dette kan gjøres på flere datamaskiner, skulle du ønske å styre flere enn én. Parallels Deretter vil Access autentifisere og koble sammen enhetene via en konto som må registreres hos Parallels. Dette for å forsikre at koblingen er sikker.

Deretter er det tut og kjør.

Hver gang Parallels Access startes på din iPad, kommer en oppstartsskjerm opp, som viser kompatible programmer på din PC eller Mac, i form av iOS-ikoner. Disse kan du slette og stokke om på som du ønsker, på samme måte som du gjør med iOS-appene dine.

Se en presentasjonsvideo her:

Parallels Access kan brukes gratis i 14 dager. Deretter koster det 79,99 dollar i året for hver datamaskin som er koblet til. Vi skulle gjerne sett at det også var mulig å betale et større engangsbeløp.

parallels.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Den nye spesialmodellen henter deler fra øverste hylle.
De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.
Proffkameraet Sony FX6 kombinerer det beste av deres speilløse systemkameraer med det ypperste innen 4K kinematografi.