Search
Generic filters

Kjør PC- eller Mac-programmer på din iPad

Parallels Access har lansert en tjeneste som gjør at ethvert Windows- eller Mac-program kan brukes med iPad.

Ikke bare gjør tjenesten fra Parallels Access at du kan åpne Windows- og Mac-programmer på din iPad – brukergrensesnittet er også tilpasset, slik at det virker som om programmet faktisk er laget for nettbrettet. Dette inkluderer funksjonene trykke, dra, knipe og bla.

Fjernstyrer datamaskinen
I stedet for at du installerer PC- eller Mac-programmene på iPad-en, gjør Parallels Access at du kan åpne programmer som er installert på en PC eller Mac tilkoblet samme nettverk som nettbrettet. Med andre ord er det snakk om fjernstyring av programvare allerede installert på din PC eller Mac.

Multitasking
Tjenesten kan dessuten gjøre fleroppgavekjøring (multitasking), slik at flere program kan være åpne samtidig. Dermed kan du ha arbeidsdokumentet åpent mens du hører på musikk, eller ta et avbrekk med et spill eller en YouTube-video uten å måtte lukke dokumentet.

Slik gjør du
Appen Parallels Access kan lastes ned gratis i App Store. Deretter må et styringsprogram lastes ned til PC-en eller Mac-en fra Parallels hjemmeside. Dette kan gjøres på flere datamaskiner, skulle du ønske å styre flere enn én. Parallels Deretter vil Access autentifisere og koble sammen enhetene via en konto som må registreres hos Parallels. Dette for å forsikre at koblingen er sikker.

Deretter er det tut og kjør.

Hver gang Parallels Access startes på din iPad, kommer en oppstartsskjerm opp, som viser kompatible programmer på din PC eller Mac, i form av iOS-ikoner. Disse kan du slette og stokke om på som du ønsker, på samme måte som du gjør med iOS-appene dine.

Se en presentasjonsvideo her:

Parallels Access kan brukes gratis i 14 dager. Deretter koster det 79,99 dollar i året for hver datamaskin som er koblet til. Vi skulle gjerne sett at det også var mulig å betale et større engangsbeløp.

parallels.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.