Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Kjøp et bilspill, få superbil på kjøpet!

Grid 2: Mono Edition er den råeste spesialutgaven av et bilspill noensinne.

Skrevet av / 08.06.13 - 08:00
Kjøp et bilspill, få superbil på kjøpet!

Bilspillet Grid 2 ble nettopp enda råere, med spesialutgaven ”Mono Edition”. Mens mange spesialversjoner av spill har mange tilleggsfunksjoner man lett kan fnyse av, skal man være ganske hardhudet for ikke å hoppe i stolen av denne.

”Mono Edition” inkluderer nemlig bilspillet Grid 2, en PlayStation 3 spillkonsoll å spille det på, og… en vaskeekte BAC Mono enseters superbil med 280 hestekrefter fra britiske Briggs Automotive Company! Med sin vekt på bare 540 kg betyr det 520 hestekrefter pr. tonn og en aksellerasjon fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder. Toppfarten på 274 km/t skulle holde for selv de mest fartsgale!

Prisen for spillpakken er i overkant av en million kroner, nærmere bestemt 125.000 pund. Det finnes kun ett eksemplar av pakken, og kun i Storbritannia.

Var det noen som sa fett??

bac-mono.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top