TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Jordskred av produkter fra Acer

Her er en oversikt over høstens nye datamaskiner.

Ved det stort lanseringsarrangement i New York viste Acer frem en mengde kommende produkter. Etter å ha lyktes å vende skuten går Acer nå ikke lenger med tap, men kan satse hardt på produktutvikling og markedsføring.

Blant annet ble vi lovet en stor satsning på Windows 10-produkter «fra 1 till 100 tommer». I Skandinavia kommer man imidlertid få problemer med å holde det da enkelte av de mobile produktene som ble vist frem dessverre ikke kommer hit til lands. Men disse datamaskinene skal i det minste komme til Europa.

Aspire_R_11_R3-131T_07 webb

Aspire R11 er den minste nykomlingen i Acers sortiment av hybride bærbare datamaskiner. Skjermen kan foldes 360 grader får å benytte den som nettbrett. Pris ca 350 euro.

aspire r11 specs

aspire switch 10

Acers nyeste 2-i-1 notebook, Aspire Switch 10 E, er en 10.1-tommers modell med firekjernes Intel Atom-prosessor. Det finns også en Switch 11 med et nyutviklet robust hengsel. Pris ca 300 euro.

aspire switch 10 specs

Aspire V 15_04 webb

Til skolestart blir det sluppet en hel rekke datamaskiner, for eksempel Aspire V 15 (pris ca 700 euro) med metallutførelse…

aspire v15 specs

aspire e series

…Aspire E-serien med gode spesifikasjoner og med mange farger å velge mellom til ca 350 euro (se også innledningsbildet)…

aspire e15 specs

aspire es series

…og Aspire ES-serien som har «alt man trenger» til en god pris (ca 250 euro).

aspire es specs

Chromebook 15 CB3-531_03 webb

Acer CB3-531 er en Chromebook med 15-tommers skjerm og som skal ha litt flere hestekrefter enn vanlig. Den har dessuten hela 11,5 timers batteritid, hvilket skal være rekord i størrelsesklassen. Pris ca 250 euro.

chromebook 15 specs

 

 

Legg igjen en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.