Jakke setter Kickstarter-rekord!

Men ikke en hvilken som helst jakke. Denne reisekompisen har 15 lommer - og innebygd nakkepute!

Når man shopper etter jakke, tenker man gjerne ikke på hvor mange lommer den har. Men kanskje det nettopp er det man bør. Spesielt hvis du som oss er en dingsedust som aldri reiser uten mobiltelefon, nettbrett, ekstrabatteri og hodetelefoner, i tillegg til lommebok, nøkkelknippe og kanskje et pass.

Spørsmålet er bare hvor lenge du blir stående og rote i lommene dine, der du står i passkontrollen og blir bedt om å legitimere deg – ikledd din nye jakke med 15 lommer! Der du står og pipler svette med 200 i puls er det kanskje en fattig trøst at du nettopp har hatt en god søvn på flyet, takket være jakkens geniale innebygde nakkepute! Ideen til puta gjetter vi for øvrig er inspirert av Karl Pilkingtons bukse med innebygd rumpepute, som han fant opp under TV-serien ”En idiot på tur”, nemlig The Pilko Pump Pant.


Se Karl Pilkingtons Pilko Pump Pant på videoen over.

Ny rekord for klesplagg
Men det later ikke til å skremme folk, som har bestilt nok jakker til å sette ny Kickstarter-rekord i folkefinansiering for klesplagg. Jakkene med merkenavnet BauBax har nemlig hanket inn over 9 millioner dollar i forhåndsbestillinger!

Designer Hiral Sanghavi tenkte ut jakkene som en metode for å løse problemet med lange reiser, mens man bærer personlig elektronikk. Opprinnelig hadde han håpet å få inn 20.000 dollar, men dette har i skrivende stund ganget seg opp 450 ganger, til 9,2 millioner. Eller rundt 75 millioner kroner! Med det har han satt rekorden for det mest finansierte klesprosjektet på Kickstarter noensinne, og det sjette mest finansierte uansett kategori.

Så det er bare å glede seg, for ”the Swiss army knife of travel jackets” blir virkelighet. Jakkene kommer i flere typer, fasonger og farger, og lansering vil skje desember 2015 – akkurat i tide til jul. Kanskje nissen vil skifte ut sekken sin til noe mer moderne?

Les mer om prosjektet på Kickstarter.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne håper vi blir en realitet, for se så søt den er.
Hold armen i ro og spar plass på skrivebordet med ergonomisk trackball.
I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.