Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

iPod-høyttaler med CD-spiller og radio

Teac slipper nå en helt ny iPod-høyttaler. Som inneholder flere godsaker enn de fleste iPod-høyttalere. Etter designet å dømme, går SR-100i rett i strupen på referansehøyttaleren B&W Zeppelin.

Den relativt store SR-100i, byr på flere muligheter enn de fleste iPod-høyttalerme. Og er derfor et iPod-anlegg, ikke bare en høytttaler med iPod-dokking.
Integrert i den lekre formen som minner om, men ikke direkte ligner på, B&W Zeppelin, den beste av de små iPod-høyttalerne, finner man en FM-radio og CD-spiller. I tillegg har SR-100i både analog lydingang for andre lydkilder, og USB-inngang, slik at man kan koble laptopen til og spille av musikkbiblioteket.
SR-100i finnes i sort, men kommer i ytterliger tre farger i høst, og koster i underkant av 4.000 kroner.
Funksjoner:
iPod-dock, CD-spiller, FM-Radio, USB-inngang og lydinngang (AUX)
Slot-In CD-spiller kompatibel med CD, CD-R/RW, MP3 og WMA-filer
2 x 50 watts effelt og  toveishøyttalere
7 ulike lydvalg gjrø det mulig å finne sin favoritt lydinnstilling
Klokke med vekke- og innsovningsfunksjon
Leveres med fjernkontroll som styrer iPod-en

Dimensioner: 570 x 230 x 220 mm
Vekt: 6 kg

TEAC

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.