TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

iPhone-lader i kredittkortstørrelse

Den bittelille nødladeren kan være redningen når det lyser rødt i batteriinikatoren.

forfatter
Publisert 16.11.15 - 15:32

De fleste kjenner Leitz som produsent av hulle- og stiftemaskiner, andre som mikroskopprodusent. Men de lager også praktiske ting til folk på farten. Som denne. En liten mobilader til iPhone, som er like lite som et kredittkort.

Strømkapasiteten i den paddelfate laderen, er 1.350 mAh. Den har Lightning-kabelen til iPhone 5, 6 og 6s innebygget, og er Apple-sertifisert.

Leitz sier at den lader telefonen til 50 % på bare én time og man får 10 % strømreserve på fem minutters lading.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde