Search
Generic filters

iPad-tastatur på farten

Hvis du vil ha ditt tastatur "to go", har Logitech ikke bare ett, men et knippe forslag, som tar liten plass i bagasjen.

Nettbrettskjermen er fin til sofasurfing, men når det skal skrives, er et tastatur uunnværlig. Derfor har mange både datamaskin og nettbrett i vesken samtidig. Et enklere alternativ kan imidlertid være et tastatur til den håndholdte.

Logitech Keys-To-Go er et tynt Bluetooth-tastatur spesielt til iPad, som er kompakt nok til å ha med seg overalt. Selskapet har dessuten oppdatert sine beskyttende iPad-deksler med innebygde tastaturer til å være kompatible med den nye iPad Air 2.

Keys-To-Go er et spesielt, bærbart tastatur, som er tynt, lett og slitesterkt. På bare 6,1 mm og 180 gram er det lett å putte i vesken eller jakkelommen. Tastene er dessuten beskyttet med et vannavstøtende FabricSkin Cover, som beskytter tastaturet så ingen smuler setter seg fast mellom tastene, og væsker enkelt kan tørkes av. Det oppladbare batteriet kan holde opp til tre måneder på en full oppladning. Tastaturet er kompatibelt med alle generasjoner av iPad og iPad Mini, og er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, rød og turkis, til en veiledende pris på 699 kroner.

logitech_TYPEplus_BLACK

Logitech Type+ til iPad Air 2
Logitech Type+ er et beskyttelsesetui med innebygd tastatur til iPad Air 2. I skriveposisjon fastsettes iPad-en magnetisk direkte over tastaturet, og holder skjermen rett ved hånden for enkel navigasjon. Type+ er tilgjengelig i svart og rød til en veiledende pris på 899 kroner.

logitech_UltraThin_10_6

Logitech Ultrathin til iPad Air 2
Ultrathin er et ekstra tynt tastatur-deksel til iPad Air 2. Dekselet er laget i aluminium. Batteriet har en levetid på opp til to år, og kan enkelt skiftes. Ultrathin er tilgjengelig i grå og sølv til en veiledende pris på 899 kroner.

Alle tre tastaturer er tilgjengelig fra utgangen av november.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.