iPad-tilbehør

Hvis du vil ha ditt tastatur "to go", har Logitech ikke bare ett, men et knippe forslag, som tar liten plass i bagasjen.
Annonse
Annonse
forfatter

Nettbrettskjermen er fin til sofasurfing, men når det skal skrives, er et tastatur uunnværlig. Derfor har mange både datamaskin og nettbrett i vesken samtidig. Et enklere alternativ kan imidlertid være et tastatur til den håndholdte.

Logitech Keys-To-Go er et tynt Bluetooth-tastatur spesielt til iPad, som er kompakt nok til å ha med seg overalt. Selskapet har dessuten oppdatert sine beskyttende iPad-deksler med innebygde tastaturer til å være kompatible med den nye iPad Air 2.

Keys-To-Go er et spesielt, bærbart tastatur, som er tynt, lett og slitesterkt. På bare 6,1 mm og 180 gram er det lett å putte i vesken eller jakkelommen. Tastene er dessuten beskyttet med et vannavstøtende FabricSkin Cover, som beskytter tastaturet så ingen smuler setter seg fast mellom tastene, og væsker enkelt kan tørkes av. Det oppladbare batteriet kan holde opp til tre måneder på en full oppladning. Tastaturet er kompatibelt med alle generasjoner av iPad og iPad Mini, og er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, rød og turkis, til en veiledende pris på 699 kroner.

logitech_TYPEplus_BLACK

Logitech Type+ til iPad Air 2
Logitech Type+ er et beskyttelsesetui med innebygd tastatur til iPad Air 2. I skriveposisjon fastsettes iPad-en magnetisk direkte over tastaturet, og holder skjermen rett ved hånden for enkel navigasjon. Type+ er tilgjengelig i svart og rød til en veiledende pris på 899 kroner.

Annonse

logitech_UltraThin_10_6

Logitech Ultrathin til iPad Air 2
Ultrathin er et ekstra tynt tastatur-deksel til iPad Air 2. Dekselet er laget i aluminium. Batteriet har en levetid på opp til to år, og kan enkelt skiftes. Ultrathin er tilgjengelig i grå og sølv til en veiledende pris på 899 kroner.

Alle tre tastaturer er tilgjengelig fra utgangen av november.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

BlueParrott M300-XT gir opptil 15 timers taletid, og reduserer støy fra omgivelsene med 80 prosent.
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.