iPad-tilbehør

Hvis du vil ha ditt tastatur "to go", har Logitech ikke bare ett, men et knippe forslag, som tar liten plass i bagasjen.
Annonse
Annonse
forfatter

Nettbrettskjermen er fin til sofasurfing, men når det skal skrives, er et tastatur uunnværlig. Derfor har mange både datamaskin og nettbrett i vesken samtidig. Et enklere alternativ kan imidlertid være et tastatur til den håndholdte.

Logitech Keys-To-Go er et tynt Bluetooth-tastatur spesielt til iPad, som er kompakt nok til å ha med seg overalt. Selskapet har dessuten oppdatert sine beskyttende iPad-deksler med innebygde tastaturer til å være kompatible med den nye iPad Air 2.

Keys-To-Go er et spesielt, bærbart tastatur, som er tynt, lett og slitesterkt. På bare 6,1 mm og 180 gram er det lett å putte i vesken eller jakkelommen. Tastene er dessuten beskyttet med et vannavstøtende FabricSkin Cover, som beskytter tastaturet så ingen smuler setter seg fast mellom tastene, og væsker enkelt kan tørkes av. Det oppladbare batteriet kan holde opp til tre måneder på en full oppladning. Tastaturet er kompatibelt med alle generasjoner av iPad og iPad Mini, og er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, rød og turkis, til en veiledende pris på 699 kroner.

logitech_TYPEplus_BLACK

Logitech Type+ til iPad Air 2
Logitech Type+ er et beskyttelsesetui med innebygd tastatur til iPad Air 2. I skriveposisjon fastsettes iPad-en magnetisk direkte over tastaturet, og holder skjermen rett ved hånden for enkel navigasjon. Type+ er tilgjengelig i svart og rød til en veiledende pris på 899 kroner.

logitech_UltraThin_10_6

Logitech Ultrathin til iPad Air 2
Ultrathin er et ekstra tynt tastatur-deksel til iPad Air 2. Dekselet er laget i aluminium. Batteriet har en levetid på opp til to år, og kan enkelt skiftes. Ultrathin er tilgjengelig i grå og sølv til en veiledende pris på 899 kroner.

Alle tre tastaturer er tilgjengelig fra utgangen av november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.