iPad-tilbehør

Hvis du vil ha ditt tastatur "to go", har Logitech ikke bare ett, men et knippe forslag, som tar liten plass i bagasjen.
forfatter

Nettbrettskjermen er fin til sofasurfing, men når det skal skrives, er et tastatur uunnværlig. Derfor har mange både datamaskin og nettbrett i vesken samtidig. Et enklere alternativ kan imidlertid være et tastatur til den håndholdte.

Logitech Keys-To-Go er et tynt Bluetooth-tastatur spesielt til iPad, som er kompakt nok til å ha med seg overalt. Selskapet har dessuten oppdatert sine beskyttende iPad-deksler med innebygde tastaturer til å være kompatible med den nye iPad Air 2.

Keys-To-Go er et spesielt, bærbart tastatur, som er tynt, lett og slitesterkt. På bare 6,1 mm og 180 gram er det lett å putte i vesken eller jakkelommen. Tastene er dessuten beskyttet med et vannavstøtende FabricSkin Cover, som beskytter tastaturet så ingen smuler setter seg fast mellom tastene, og væsker enkelt kan tørkes av. Det oppladbare batteriet kan holde opp til tre måneder på en full oppladning. Tastaturet er kompatibelt med alle generasjoner av iPad og iPad Mini, og er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, rød og turkis, til en veiledende pris på 699 kroner.

logitech_TYPEplus_BLACK

Logitech Type+ til iPad Air 2
Logitech Type+ er et beskyttelsesetui med innebygd tastatur til iPad Air 2. I skriveposisjon fastsettes iPad-en magnetisk direkte over tastaturet, og holder skjermen rett ved hånden for enkel navigasjon. Type+ er tilgjengelig i svart og rød til en veiledende pris på 899 kroner.

logitech_UltraThin_10_6

Logitech Ultrathin til iPad Air 2
Ultrathin er et ekstra tynt tastatur-deksel til iPad Air 2. Dekselet er laget i aluminium. Batteriet har en levetid på opp til to år, og kan enkelt skiftes. Ultrathin er tilgjengelig i grå og sølv til en veiledende pris på 899 kroner.

Alle tre tastaturer er tilgjengelig fra utgangen av november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.