iPad 5 blir en forstørret iPad mini

Lekkede bilder avslører hvordan frontpanelet til den kommende iPad 5 kan bli seende ut.
forfatter

Blogger Sonny Dickson, som for ganske kort tid siden avslørte bilder av den kommende iPhone 5C, har nå fått fatt i noe som i høy grad ligner frontpanelet til den kommende iPad 5.

Bildene viser hva vi allerede hadde på fornemmelsen: Nemlig at den nye iPad kommer til å ligne en forstørret iPad mini. Det innebærer fremfor alt at rammen rundt skjermen blir langt tynnere, og at skjermglasset erstattes av det filmbaserte touch-panelet fra iPad mini. Dermed blir iPad 5 både lettere og tynnere enn sine forgjengere.

Se flere bilder av frontpanelet i galleriet under:

iPad-5-10 iPad-5-22 iPad-5-01 iPad-5-17
<
>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.