Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

IFA 2019: Philips stopper snorkingen og gir deg bedre nattesøvn

Philips SmartSleep Snoring Relief Band er det idiomatiske navnet på et nytt produkt, som skal forhindre snorking

Skrevet av / 06.09.19 - 14:19
IFA 2019: Philips stopper snorkingen og gir deg bedre nattesøvn

Nesten hver fjerde kvinne og 40% av alle menn snorker om natten, noe som kan være ekstremt forstyrrende for partnere eller ektefeller. Dessuten betyr kraftig snorking også at ens egen søvnkvalitet forringes med tretthet og dårlige livskvalitet som følge.

Dette problemet vil Philips nå gjøre noe med, for uansett om du hører til gruppen av snorkere eller til gruppen av partnere som blir vekket flere ganger hver natt av sidemannens høye grynting, så kan vi alle bli enige om at vi helst vil sove godt om natten.

Snoring Relief Band bæres rundt brystet og kan jobbe sammen med en rekke andre Philips-produkter i SmartSleep-serien.  (Foto: Peter Gotschalk)

Philips viste fram deres Snoring Relief Band på årets IFA-messe i Berlin og forklarte i den forbindelse at de fleste mennesker oftest snorker når de ligger på ryggen. Derfor virker Snoring Relief Band ganske enkelt ved å vibrere når personen som bærer det, vrir seg i sengen og kommer til å ligge på ryggen.

Personen vil som regel ikke våkne av den grunn, men den diskrete vibrasjonen får den sovende til å vri seg, og den høylytte snorkingen vil gi seg. Det er med andre ord den digitale versjonen av å få en pute kastet i hodet, når man lager for mye lyd.

Snoring Relief Band bæres rundt brystet og kan jobbe sammen med en rekke andre av Philips produkter i SmartSleep-serien. I første omgang lanseres Snoring Relief Band på det nordamerikanske markedet, mens vi kan regne med å se produktet i butikkene i Norge i løpet av 2020.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top